Articole Blog

Cele mai bune cărucioare 3 în 1
27 Oct / 2020

Cele mai bune cărucioare 3 în 1

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 15 Comentarii: 0

Trăiești experiența extraordinară a venirii pe lume a unui copil și te străduiești din toate puterile să ai grijă de el, să-l hrănești, să îl alinți, să aibă tot ce trebuie pentru ca viața lui să fie frumoasă și liniștită. Pe lângă hrană și hăinuțe, este foarte important să-i cumperi un cărucior potrivit, astfel ca, din primele luni de viață, să-l poți transporta în confort și siguranță.
 Candidoza bucala la nou-nascuti si bebelusi
14 Jul / 2020

Candidoza bucala la nou-nascuti si bebelusi

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 2294 Comentarii: 0

1.Ce este candidoza bucala?

Candidoza bucala este o infectie frecvent intalnita la nou nascuti si bebelusi, cauzata de ciuperca numita Candida albicans. Aceasta se manifesta prin aparitia unor depozite albe la nivelul limbii si pe mucoasa obrajilor.

Aceasta infectie poate jena bebelusul in timpul meselor ( bebelusul suge cu greutate si are deficiente la inghitire), fapt ce poate duce la irascibilitatea acestuia.

Masajul bebelusului
05 May / 2020

Masajul bebelusului

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 508 Comentarii: 0

Moment privilegiat de comunicare intre mama sau tata si copil, masajul este practicat de secole, de catre mamele indiene.

Masajul bebelusului a devenit tot mai practicat in Europa, odata cu descoperirea importantei contactului piele pe piele in dezvoltarea psihica a copilului.

Dintii de lapte ai bebelusului si igiena cavitatii bucale
23 Apr / 2020

Dintii de lapte ai bebelusului si igiena cavitatii bucale

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 339 Comentarii: 0

Stiati ca :

 1. Cavitatea bucala a bebelusului este sterila la nastere ?

De aceea este foarte important ca atunci cand ii dati biberonul copilului sa nu puneti gura pe el(incercati temperatura laptelui pe dosul palmei) ,altfel ii veti transmite toate bacteriile din cavitatea dumneavoastra bucala. De asemenea, nu gustati cu lingurita lui mancarea si incercati pe cat posibil sa spalati cu alt burete de vase (altul decat cel pe care il folositi pentru dumneavoastra) biberoanele, farfuriile si tacamurile sale.