Cel mai asteptat moment de catre toate mamicile este acela in care incep pregatirile pentru venirea pe lume a noului membru al familiei, un moment in care fericirea, nerabdarea si entuziasmul se impletesc intr-un singur sentiment suprem, care nu poate fi explicat in cuvinte.


Ceea ce trebuie sa luam in considerare in momentul in care incepem cumparaturile pentru cel mic este in primul rand siguranta acestuia, bunastarea si dezvoltarea armonioasa. De aceea toate articolele achizitionate, indiferent ca vorbim despre vestimentatie, jucarii, carucior, patut trebuie sa fie atent studiate.

In ceea ce priveste imbracamintea celui mic trebuie sa luam in considerare faptul ca de departe cel mai purtat articol vestimentar va fi body-ul pentru bebelusi, insa cel mai important factor caruia trebuie sa-i acordam o atentie deosebita este materialul din care acesta este confectionat.


Recomandarile specialistilor ne atrag atentia asupra sensibilitatii pielii bebelusului in primul an de viata, de aceea body-urile pentru nou nascuti si nu numai, trebuie sa fie confectionate din bumbac sau bumbac organic, materiale moi si delicate, care lasa pielea sa respire, ajuta la termoreglare, antialergenice si antiiritative.


Tot in randul recomandarilor atunci cand alegem body pentru bebelusi se numara confortul, siguranta, rezistenta si usurinta la imbracare. 

Tinand cont de recomandarile specialistilor si cu gandul la binestarea bebelusilor magazinul nostru vine in intampinarea voastra cu o gama larga de body pentru bebe, confectionate din bumbac si bumbac organic, cu o atentie deosebita la detalii, simple, dar colorate si vesele, cu maneci lungi sau scurte, comercializate individual sau in seturi de body-uri, la preturi avantajoase.