Jocul de rol reprezinta un element foarte important in cresterea si dezvoltarea armonioasa a copilului. In prezent invatarea prin joaca este o metoda recunoscuta la nivel modial de catre cercetatori ca fiind esentiala in dezvoltarea imaginatiei si a creativitatii, precum si a capacitatii de rezolvare a problemelor.


De asemenea, jocul de rol ajuta la dezvoltarea capacitatii de comunicare, precum si la dezvoltarea sociala si emotionala a copilului.


Jocul de rol poate fi pus in practica cu ajutorul unei multitudini de jucarii, printre care se regasesc si bucatariile pentru copii.


Cu ajutorul bucatariilor de jucarie copii pot interpreta rolul bucatarului sau a parintilor care pregatesc masa, pot gati si vinde mancare s.a, jocuri care ii ajuta sa inteleaga conceptul si rolul unei bucatarii, care ii invata cuvinte si abilitati noi.


Bucatariile pentru copii pot fi clasificate in functie de materialele din care sunt confectionate, in functie de culori, de varsta sau de functiile pe care le indeplinesc.


In prezent, la foarte mare cautare sunt bucatariile din lemn pentru copii, calitative si durabile, la a caror confectionare se folosesc substante total inofensive pentru cei mici, nonalegenice si sigure.


De asemenea, bucatariile din plastic se bucura de o mare notorietate, datorita pretului mai scazut, datorita designului modern si a functionalitatii tuturor accesoriilor.


Micutii pasionati de bucatarie vor fi absolut fermecati de aceste bucatarii si de toate accesoriile care vin la pachet, se vor distra cat e ziua de lunga, dar in acelasi timp isi vor dezvolta abilitatile motrice fine, sensibilitatea tactila si coordonarea miscarii, precum si vocabularul.

Magazinul nostru va sta la dispozitie cu o gama variata de bucatarii pentru copii, confectionate atat din lemn, cat si din plastic, atat pentru fetite cat si pentru baieti, la preturi avantajoase.