Lucrul care te entuziasmeaza cel mai mult atunci cand afli ca esti insarcinata este camera copilului.

Te gandesti cu drag la toate lucrusoarele de care un bebelus are nevoie si cum sa le aranjezi astfel incat sa iti fie mereu la indemana.

Camera copilului este locul care ii ofera siguranta si confort, este locul de refugiu, locul plin de dragoste si protectie.

Cel mai important obiect din camera bebelusului este patutul.

Patuturile pentru bebelusi variaza in functie de materialele din care sunt confectionate, de dimensiunea saltelei, daca este transformabil sau nu, daca este pliabil sau nu.

Patuturile pentru bebelusi trebuie sa fie stabile si sigure, deoarece pe masura ce creste, bebelusul va fi tot mai activ. De asemenea, patuturile pentru bebelusi pot fi achizionate la pachet cu salteaua sau fara.

Saltelele pentru patutul bebelusului difera in functie de materialele din care sunt confectionate. Saltelele pot fi confectionate din spuma, latex, cocos, lana sau o combinatie intre aceste materiale. La ora actuala cele mai cautate sunt saltelele din cocos.

Ceea ce va va fi de mare ajutor in camera bebelusului este comoda de infasat. Indiferent de materialul din care este confectionata comoda de infasat, aceasta este foarte practica atunci cand bebelusul trebuie schimbat si imbracat si utila pentru depozitarea diferitelor lucrusoare care iti sunt de folos la schimbare, deoarece toate sunt dotate cu spatii de depozitare, sertare sau dulapioare.

De asemenea, mobilierul din camera bebelusului trebuie sa contina si un dulap, incapator si versatil. Dulapul din camera bebelusului trebuie sa fie gandit pentru o utilizare indelungata deoarece este considerat o investitie pe termen lung si nu necesita o schimbare pe masura ce bebe creste. Un dulap cu multe tipuri de compartimente, sertare, bari pentru umerase, rafturi, este extrem de util pentru depozitarea tuturor lucrurilor care se vor strange de-a lungul timpului, lucruri la care probabil nici nu te-ai gandit.

Aparatorile laterale pentru patut sunt un alt obiect care nu trebuie sa lipseasca din camera copilului. Aparatorile laterale il vor proteja pe bebelus impotriva loviturilor cauzate de miscarile lui, rostogoliri si sarituri.

Sacul de dormit, un trend la ora actuala, datorita sigurantei, confortului si usurintei cu care este utilizat este un lucru de care bebe are nevoie inca din primele zile de viata.

Sacul de dormit pentru bebelusi este disponibil in mai multe dimensiuni, in functie de lungimea bebelusului.

Exista o multime de alte lucruri necesare in camera copilului, si anume: paturici bebe, carusel muzical, jucarii bebelusi, covor, lampi de veghe, leagan, interfoane si monitoare video s.a.

Toate aceste lucruri si multe altele, confectionate de branduri internationale, renumite pentru siguranta si calitatea produselor, pot fi gasite in magazinul Dipoland.ro.