Carucioarele multifunctionale 2 in 1 sunt proiectate special pentru a transforma fiecare calatorie intr-o aventura placuta si lipsita de griji.

Carucioarele 2 in 1 ofera posibilitatea de fixare a sezutului atat cu fata catre sensul de mers, cat si cu spatele, astfel protejandu-l pe cel mic de razele solare sau de brizele de vant.

Aceste carucioare cu sistem 2 in 1 au in componenta caruciorul standard si landoul sau caruciorul standard si scaunul pentru masina.

La fel ca si in cazul altor tipuri de carucioare, si la achizitionarea carucioarelor 2 in 1 trebuie sa ti cont de:

  • Roti. Rotile unui carucior pot fi din plastic, umplute cu aer sau din cauciuc. Cele din plastic vor face ca micutul tau să simta orice denivelare de aceea nu sunt indicate. Cele umplute cu aer se pot sparge astfel ca nu sunt recomandate pentru o utilizare indelungata. Cele mai indicate sunt carucioarele cu roti din cauciuc, care sunt mult mai flexibile si care vor atenua miscările bruste resimtite de bebelus.

  • Centura de siguranta. De preferat sunt modelele care au sistem de prindere in 5 puncte.

  • Manerul caruciorului. Acesta poate fi reversibil sau nu, capitonat sau nu.

  • Material impermeabil, usor de intretinut

  • Culoare

  • Accesorii

  • Dimensiuni

Achizitionarea unui carucior 2 in 1 vine la pachet cu o serie de avantaje, printre care putem enumera:

  1. Economie. La achizitonarea a doua produse simultan de la producator, platim mai putin decat comparand produsele separate.

  2. Compatibilitate. Cumparand doua produse din aceeasi gama, va asigurati ca toate elementele se vor potrivi perfect.

  3. Puteti alege configuratia potrivita nevoilor dumneavoastra. Carucioarele 2 in 1 se pot utiliza de la nastere pana in jurul varstei de 3 ani.

Odata ce ai stabilit care dintre caruciorele 2 in 1 se potrivesc cel mai bine nevoilor tale si ale familiei tale, magazinul Dipoland.ro te asteapta cu o varietate de modele si culori, la preturi avantajoase.