Carucioarele 3 in 1 sunt produse complete, practice si utilizabile de la nastere pana in jurul varstei de 3 - 4 ani. Datorita acestor carucioare 3 in 1, care contin un landou, o parte sport si un scaun de masina, nu este nevoie să cumparati mai multe carucioare, totul fiind combinat într-unul singur.

Astfel desi la prima vedere aceste carucioare par scumpe ele se dovedesc a fi o achizitie avantajoasa deoarece pe langa partile componente enumerate mai sus, majoritatea carucioarelor 3 in 1 mai vin dotate si cu o serie de accesorii incluse cum ar fi : aparatoare de ploaie, invelitoare pentru picioare, geanta pentru scutece si accesorii, cos de cuparaturi, plasa de tantari, etc.

Cautarea si cumpararea unui carucior 3 in 1 nu este intotdeauna cea mai usoara etapa. Cautam tot timpul ce este mai bun pentru copilul nostru iar oferta este destul de larga, tinand cont de multitudinea de produse si branduri de pe piata.

Deci cum alegem cel mai bun produs ?

Inainte de a alege cel mai bun carucior  pentru dumneavoastra trebuie sa tineti cont de o serie de criterii : varsta copilului, tipul locuintei ( la casa, apartament), stilul de viata, nevoile tale (design, greutate, confort, etc) si nu in ultimul rand bugetul, deoarece pretul unui carucior 3 in 1 poate varia intre 1500 si 5000 de lei sau chiar mai mult.

Aceste diferentele de pret sunt date in primul rand de calitatea materialelor, fiabilitatea sistemelor si tehnologiile folosite, accesorile incluse si de ce nu, notorietatea brandului.

Daca crezi ca un carucior 3 in 1 este potrivit nevoilor tale, magazinul Dipoland.ro iti sta la dispozitie cu o gama larga de carucioare 3 in 1 la preturi avantajoase. Livrare gratuita in toata tara.