Carucioarele 3 in 1 sunt carucioarele care combina trei echipamente esentiale pentru parinti si nou-nascutul lor: un carucior, un landou si un scaun auto.

Cel mai bun carucior 3 in 1 are capacitatea de a raspunde tuturor asteptarilor si de a se adapta la toate situatiile.

Pentru parinti, aceste carucioare sunt foarte usor de manevrat, in ciuda dimensiunilor lor impresionante. La majoritatea modelelor, ghidonul este reglabil in inaltime si placut la atingere.

Deoarece folosinta unui carucior 3 in 1 este mult mai indelungata decat a unui alt tip de carucior, acesta este prevazut si cu accesorii: un cos de cumparaturi, util atunci cand bebe te insoteste la cumparaturi, o capotina de protectie si o aparatoare de ploaie pentru ati proteja copilul impotriva agresiunilor externe, geanta de scutece s.a. 

Utilizabil de la nastere pana in jurul varstei de 3-4 ani acest model de carucior poate fi folosit pe toate tipurile de drumuri.

Copilul se va bucura de tot confortul necesar in interiorul acestui tip de carucior, si va fi in siguranta datorita diferitelor sisteme instalate pe cărucior.

Deci cum alegem cel mai bun produs ?

Inainte de a alege cel mai bun carucior  pentru dumneavoastra trebuie sa tineti cont de o serie de criterii : varsta copilului, tipul locuintei (casa, apartament), stilul de viata, nevoile tale (design, greutate, confort, etc) si nu in ultimul rand bugetul, deoarece pretul unui carucior 3 in 1 poate varia intre 1500 si 5000 de lei sau chiar mai mult.

Aceste diferentele de pret sunt date in primul rand de calitatea materialelor, fiabilitatea sistemelor si tehnologiile folosite, accesorile incluse si de ce nu, notorietatea brandului.

Daca crezi ca un carucior 3 in 1 este potrivit nevoilor tale, magazinul Dipoland.ro iti sta la dispozitie cu o gama larga de carucioare 3 in 1 la preturi avantajoase. Livrare gratuita in toata tara.