Carucioarele cu 3 roti sunt modelul perfect pentru parintii dinamici, energici si pentru noii aventurieri.


In general, aceste carucioare off-road au anvelope mari si solide, rame elegante, frana de mana si sistem de suspensie. In plus, aceste modele au beneficiat de o atentie sporita din partea producatorilor, astfel incat micutul tau sa se bucure de plimbari in aer liber cat mai in siguranta.

Potrivite pentru toate tipurile de teren, aceste carucioare pot fi manipulate fara dificultăti pe pietris, cai pietruite, nisip, drumuri de pamant, asfalt etc. Cu aceste tipuri de carucioare cu 3 roti veti putea merge peste tot si in orice conditii meteo.
Copilul tau va fi asezat confortabil, accesoriile furnizate vor oferi protectie impotriva intemperiilor, iar amortizoarele vor evita socurile si vor limita zdruncinaturile la maxim, astfel incat copilul tau sa nu fie deranjat niciodată de denivelarile drumurilor.

Acest carucior dispune in general de un cos mare de cumparaturi pentru a putea transporta lucrurile de care aveti nevoie, atat voi cat si cel mic.

De asemenea, aceste carucioare cu 3 roti dispun de toate caracteristicile si accesoriile necesare, la fel ca oricare alt model de carucior.

Cu toate acestea este important sa stiti ca nu pot fi folosite pentru copii sub varsta de 6 luni, nu se pliaza atat de usor si ocupa destul de mult spatiu de depozitare.

Un alt aspect ce trebuie luat in considerare este faptul ca ele tind sa fie mai scumpe, avand in vedere piesele din care sunt confectionate. Insa aceste carucioare pot fi folosite pe orice tip de teren, ceea ce le face o optiune de luat in considerare pentru multi parinti.

Asadar esti in cautarea unui un carucior care sa fie util atat tie cat si bebelusului tau, dar in acelasi timp sa răspunda nevoilor tale de viata,in materie de miscare? Nimic mai simplu – joggerele sunt optiunea potrivita.