Carucioare copii


Gasirea celui mai bun carucior pentru micutul tau este un lucru important si necesar pentru ca bebe sa poata explora lumea din jur, într-un mod placut si confortabil. Pe piata, exista multe modele de carucioare copii, (carucioare 3 in 1, carucioare sport, carucioare cu 3 roti, carucioare gemeni s.a,) toate diferite între ele, dar ce ar trebui sa alegem?

Foarte practice, ultra funcționale, confortabile, accesorizate, toate îndeplinesc asteptarile si nevoile parintilor si copiilor.

Alegerea celui mai bun carucior trebuie facuta in functie de dorintele, nevoile si stilul de viata. In orice caz, un carucior este un produs necesar si indispensabil pentru fiecare copil si parinte, deoarece plimbarile in aer liber devin imposibile in lipsa lui.
Fiecare carucior are diverse caracteristici si optiuni, dar cel mai important lucru este nivelul de confort adus de produs. Scaun moale, suport pentru picioare, cotiere puse la dispozitie, toate acestea intaresc aceasta idee de confort. Pe langa acesti factori, alte criterii iau in calcul si:
   - Accesoriile furnizate cu caruciorul: capotina de protecție, cosul de cumparaturi, geanta scutece, aparatoare de ploie, etc.
   - Posibilitatea spalarii husei in masina pentru o curatenie optima si o senzatie de prospetime.
   - Ghidonul reglabil in functie de dimensiunea fiecarei persoane pentru a evita durerile în timpul plimbarilor lungi.
   - Frana de mana disponibila pe ghidon pentru a fi utilizata an caz de urgenta si nevoie.
   - Plierea caruciorului, simpla si rapida.


Carucioare 3 in 1

Carucioarele 3 in1 sunt carucioarele care combina trei echipamente esențiale pentru parinti si nou-nascutul lor: un carucior, un landou si un scaun auto.

Cel mai bun carucior 3 in 1 are capacitatea de a raspunde tuturor asteptarilor si de a se adapta la toate situatiile.

Pentru parinti, aceste carucioare sunt foarte usor de manevrat, in ciuda dimensiunilor lor impresionante. La majoritatea modelelor, ghidonul este reglabil in inaltime si placut la atingere.

Deoarece folosinta unui carucior 3 in 1 este mult mai indelungata decat a unui alt tip de carucior, acesta este prevazut si cu accesorii: un cos de cumparaturi, util atunci cand bebe te insoteste la cumparaturi, o capotina de protectie si o aparatoare de ploaie pentru ati proteja copilul impotriva agresiunilor externe.

Utilizabil de la nastere pana in jurul varstei de 3-4 ani acest model de carucior poate fi utilizat pe toate tipurile de drumuri.

Copilul se va bucura de tot confortul necesar in interiorul acestui tip de carucior, si va fi in siguranta datorita diferitelor sisteme instalate pe cărucior.


Carucioare 2 in 1

Aceste carucioare 2 in 1 au in componeta un cadru si inca doua elemente care pot fi: o parte sport si un landou sau o parte sport si un scaun auto, aceste elemente fixandu-se foarte usor pe cadrul caruciorului.
Cumpararea unui astfel de carucior 2 in 1 prezinta o serie de avantaje:
     - economie,  cumparand doua produse simultan la acelasi producator, platim mai putin decat luand aceleasi doua produse separat.
     - compatibilitate, cumparand doua produse din aceeasi gama, va asigurati ca toate elementele acestui carucior se vor potrivii.
     - puteti alege configuratia potrivita nevoilor dumneavoastra
Carucioarele 2 in 1 se pot utiliza de la nastere pana in jurul varstei de 3 ani.

Carucioare sport

Carucioarele sport sunt foarte usor de pliat si odata compactate, ating o dimensiune redusa, putand fi depozitate oriunde (intr-un colt al casei sau in portbagajul masinii).
Pe langă faptul ca sunt usor pliabile, carucioarele sport sunt, de asemenea, potrivite pentru toate tipurile de drumuri, deoarece rotile din fata sunt pivotante, asigurand o conducere lina si fara efort.
Cu un carucior sport obstacolele pot fi ocolite foarte usor, iar confortul micutului tau este garantat datorita unui scaun confortabil si larg.
Securitatea sa este asigurata datorita diferitelor sisteme instalate .
Ca si caracteristici putem enumera:
      - spatar reglabil pentru un confort sporit al copilului
      - roti rezistente la uzura
      - cadrul metalic rezistent
      - suport pentru picioarele copilului
      - centura de prindere
Ca si celelalte tipuri de carucioare si acesta dispune de o serie de accesorii :
     - cos de cumpărături pentru a transporta tot ceea ce este necesar pentru tine și micuțul tău
     - capotina de protecție pentru a-ți proteja copilul de soare, vânt
     - o aparatoare de ploaie.
     - suport pentru pahar, etc.

Carucioare gemeni

Carucioarele pentru gemeni sunt ideale pentru părinții care au doi bebelusi sau copii de varste apropiate.
Manevrarea acestor carucioare pentru gemeni este usoara si lina, iar designul lor permite mersul pe toate tipurile de drumuri.
Acest carucior are avantajul unei dimensiuni reduse atunci cand este pliat si de asemenea este convenabil din punct de vedere financiar, deoarece inglobeaza, practic, doua carucioare intr-unul singur.

Carucioare cu 3 roti

Carucioarele cu 3 roti sunt modelul perfect pentru părintii dinamici, energici si pentru noi aventurieri.
In general, aceste carucioare off-road au trei roti late. In plus, aceste modele au beneficiat de o atentie sporita din partea producatorilor, astfel incat micutul tau sa se bucure de plimbari in aer liber cat mai in siguranta.
Potrivite pentru toate tipurile de teren, aceste carucioare pot fi manipulate fara dificultăti pe pietris, cai pietruite, nisip, drumuri de pamant etc. Cu aceste tipuri de carucioare veti putea merge peste tot si in orice conditii meteo.
Copilul tau va fi asezat confortabil, accesoriile furnizate vor oferi protectie impotriva intemperiilor, iar amortizoarele vor evita socurile si vor limita zdruncinaturile la maxim, astfel incat copilul tau sa nu fie deranjat niciodată de denivelarile drumurilor.
Acest carucior dispune in general de un cos mare de cumparaturi pentru a putea transporta lucrurile pe care le doriti.

Carucioare tip umbrela

Numele acestui carucior este dat de forma sa atunci cand acesta este pliat.
Caruciorul tip umbrela este un model din ce în ce mai folosit de parinti pentru a-si plimba micutul.
Fiind foarte usor este ideal atat pentru mersul în oras ,cat si in mediul rural.
Aceste carucioare sunt foarte usor de manevrat datorita rotilor lor pivotante din fata, care permit conducerea si evitarea obstacolelor foarte usor. Confortabil, fiecare copil este asezat intr-un scaun moale si spatios.
Spatarul este reglabil in mai multe pozitii pentru a raspunde tuturor asteptarilor si nevoilor celui mic.
In ceea ce priveste accesoriile, caruciorul tip umbrela este echipat cu toate echipamentele necesare: cos de cumparaturi, capotina de protectie, etc.
Atunci cand este pliat caruciorul tip umbrela devine foarte compact ceea ce il face usor de transportat si depozitat.