Carucioare copii 


Găsirea celui mai bun cărucior pentru micuțul tău este un lucru important și necesar pentru ca bebe sa poata explora lumea din jur, într-un mod placut și confortabil.
Pe piață, există multe modele, (carucioare 3 in 1, carucioare sport, carucioare cu 3 roti, carucioare gemeni s.a,) toate diferite între ele, dar ce ar trebui sa alegem?
Foarte practice, ultra funcționale, confortabile, accesorizate, toate îndeplinesc așteptările și nevoile părinților și copiilor.
Alegerea celui mai bun cărucior trebuie facuta în funcție de dorințele, nevoile și stilul de viata. În orice caz, un cărucior este un produs necesar și indispensabil pentru fiecare copil și părinte, deoarece plimbarile in aer liber devin imposibile in lipsa lui.
Fiecare cărucior are diverse caracteristici și opțiuni, dar cel mai important lucru este nivelul de confort adus de produs. Scaun moale, suport pentru picioare, cotiere puse la dispoziție, toate acestea întăresc această idee de confort. Pe lângă acesti factori, alte criterii iau în calcul și:
   - Accesoriile furnizate cu căruciorul: capotina de protecție, coșul de cumpărături, geanta scutece, aparatoare de ploie, etc.
   - Posibilitatea spălării husei în mașină pentru o curatenie optimă și o senzație de prospețime.
   - Ghidonul reglabil în funcție de dimensiunea fiecărei persoane pentru a evita durerile în timpul plimbărilor lungi.
   - Frâna de mână disponibilă pe ghidon pentru a fi utilizată în caz de urgență și nevoie.
   - Plierea căruciorului, simpla si rapida


Carucioare 3 in 1 

Cărucioarele 3 in1 sunt carucioarele care combină trei echipamente esențiale pentru părinți și nou-născutul lor: un carucior, un landou si un scaun auto.

Cel mai bun cărucior 3 in 1 are capacitatea de a răspunde tuturor așteptărilor și de a se adapta la toate situațiile.

Pentru părinți, aceste cărucioare sunt foarte ușor de manevrat, în ciuda dimensiunilor lor impresionante. La majoritatea modelelor, ghidonul este reglabil în înălțime si placut la atingere.
Deoarece folosinta unui carucior 3 in 1 este mult mai indelungata decat a unui alt tip de carucior, acesta este prevazut si cu accesorii: un coș de cumpărături, util atunci cand bebe te insoteste la cumparaturi, o capotina de protecție și o aparatoare de ploaie pentru ati proteja copilul împotriva agresiunilor externe.

Utilizabil de la naștere pana in jurul varstei de 3-4 ani acest model de carucior poate fi utilizat pe toate tipurile de drumuri.

Copilul se va bucura de tot confortul necesar in interiorul acestui tip de carucior, si va fi in siguranta datorită diferitelor sisteme instalate pe cărucior.


Carucioare 2 in 1

Aceste carucioare 2 in 1 au in componeta un cadru si inca doua elemente care pot fi: o parte sport si un landou sau o parte sport si un scaun auto, aceste elemente fixandu-se foarte usor pe cadrul caruciorului.
Cumpararea unui astfel de carucior 2 in 1 prezintă o serie de avantaje:
     - economie,  cumpărând două produse simultan la același producător, plătim mai puțin decât luând aceleași două produse separat.
     - compatibilitate, cumpărând două produse din aceeași gamă, vă asigurați că toate elementele acestui carucior se vor potrivii.
     - puteti alege configuratia potrivita nevoilor dumneavoastra
Carucioarele 2 in 1 se pot utiliza de la nastere pana in jurul varstei de 3 ani.


Carucioare sport

Cărucioarele sport sunt foarte ușor de pliat și odată compactate, ating o dimensiune redusa, putand fi depozitate oriunde (într-un colț al casei sau în portbagajul mașinii).
Pe lângă faptul că sunt ușor pliabile, cărucioarele sport sunt, de asemenea, potrivite pentru toate tipurile de drumuri, deoarece roțile din fata sunt pivotante, asigurand o conducere lină și fara efort.
Cu un cărucior sport, obstacolele pot fi ocolite foarte usor, iar confortul micuțului tău este garantat datorită unui scaun confortabil și larg.
Securitatea sa este asigurată datorită diferitelor sisteme instalate .
Ca si caracteristici putem enumera:
spatar reglabil pentru un confort sporit al copilului
roti rezistente la uzura
cadrul metalic rezistent
suport pentru picioarele copilului
centura de prindere
Ca si celelalte tipuri de carucioare si acesta dispune de o serie de accesorii :
     - coș de cumpărături pentru a transporta tot ceea ce este necesar pentru tine și micuțul tău
     - capotina de protecție pentru a-ți proteja copilul de soare, vânt
     - o aparatoare de ploaie.
     - suport pentru pahar, etc.


Carucioare gemeni

Cărucioarele pentru gemeni sunt ideale pentru părinții care au doi bebelusi sau copii de varste apropiate.
Manevrarea acestor carucioare pentru gemeni este usoara si lina, iar designul lor permite mersul pe toate tipurile de drumuri.
Acest carucior are avantajul unei dimensiuni reduse atunci cand este pliat si de asemenea este convenabil din punct de vedere financiar, deoarece inglobeaza, practic, doua carucioare intr-unul singur.


Carucioare cu 3 roti

Cărucioarele cu 3 roti sunt modelul perfect pentru părinții dinamici, energici și pentru noi aventurieri.
În general, aceste cărucioare off-road au trei roți late. În plus, aceste modele au beneficiat de o atentie sporita din partea producatorilor, astfel încât micuțul tău să se bucure de plimbări în aer liber cat mai în siguranță.
Potrivite pentru toate tipurile de teren, aceste cărucioare pot fi manipulate fără dificultăți pe pietriș, cai pietruite, nisip, drumuri de pamant etc. Cu aceste tipuri de carucioare veti putea merge peste tot si in orice conditii meteo.
Copilul tău va fi așezat confortabil, accesoriile furnizate vor oferi protecție împotriva intemperiilor, iar amortizoarele vor evita șocurile și vor limita zdruncinaturile la maxim, astfel încât copilul tău să nu fie deranjat niciodată de denivelarile drumurilor.
Acest carucior dispune in general de un cos mare de cumparaturi pentru a putea transporta lucrurile pe care le doriti.


Carucioare tip umbrela

Numele acestui carucior este dat de forma sa atunci când acesta este pliat.
Căruciorul tip umbrela este un model din ce în ce mai folosit de părinți pentru a-și plimba micuțul.
Fiind foarte ușor este ideal atat pentru mersul în oraș ,cat si în mediul rural.
Aceste cărucioare sunt foarte ușor de manevrat datorită roților lor pivotante din față, care permit conducerea si evitarea obstacolelor foarte usor. Confortabil, fiecare copil este așezat într-un scaun moale și spațios.
Spătarul este reglabil în mai multe poziții pentru a răspunde tuturor așteptărilor si nevoilor celui mic.
In ceea ce priveste accesoriile, caruciorul tip umbrela este echipat cu toate echipamentele necesare: coș de cumpărături, capotina de protecție, etc.
Atunci cand este pliat caruciorul tip umbrela devine foarte compact ceea ce il face usor de transportat si depozitat.