Atunci cand esti in cautarea unui carucior pentru nou nascuti este foarte important sa alegi caruciorul care se pliaza cel mai bine nevoilor familiei tale.

Insa ceea ce trebuie retinut este ca nu toate modelele de carucioare sunt recomandate pentru nou-nascuti. 

Carucioarele pentru nou nascuti sunt special realizate pentru a sustine capul micutilor, ei nefiind inca capabili de a face acest lucru singuri.

Recomandarea noastra este sa achizitionezi un model de carucior perfect adaptat varstei si necesitatilor celui mic. Atunci cand alegi un carucior gandeste-te ca pe primul loc va fi siguranta si confortul copilului tau.

La achizitionarea oricarui carucior pentru nou nascuti trebuie sa luati in considerare faptul ca acesta este un produs pe care il veti folosi o perioada indelungata de timp, tocmai de aceea asigurati-va ca dispune de toate elementele de care aveti nevoie.

Caruciorul trebuie sa aiba rotile construite din materiale de calitate si sa aiba suspensii, pentru a avea o putere mare de absorbtie a socurilor,precum si un cadru rezistent si stabil, pentru siguranta.

Recomandat ar fi sa alegi un model de carucior reversibil, astfel incat bebelusul sa fie orientat cu fata catre tine, cel putin in primele luni de viata.

Manevrabilitatea caruciorului este un alt aspect de luat in considerare, gradul de pliere al caruciorului, precum si materialele din care este confectionat.

De asemenea, accesoriile care vin la pachet cu caruciorul sunt importante. Aici vorbim despre o protectie impotriva insectelor, o protectie impotriva ploii, o husa groasa, pentru anotimpul racoros, suport pentru umbrela, suport pentru pahar, un cos de cumparaturi incapator, geanta pentru scutece etc. Verificati specificatiile caruciorul pe care doriti sa il achizitionati, deoarece aceste accesorii nu vin mereu la pachet cu caruciorul.

Sfatul nostru este sa va inconjurati de lucruri folositoare, care va fac viata mai usoara si bucurati-va de bebelusul vostru in fiecare secunda.