Caruciorul sport este un accesoriu practic, care trebuie sa fie fiabil si sa indeplineasca cele mai importante criterii mentionate de catre utilizatori. Folosirea sa se extinde pe parcursul catorva ani, asadar e esential ca piesa aleasa sa fie confortabila si usor manevrabila.


Carucioarele sport sunt foarte usor de pliat si odata compactate, ating o dimensiune redusa, putand fi depozitate oriunde (intr-un colt al casei sau in portbagajul masinii).


Pe langă faptul ca sunt usor pliabile, carucioarele sport sunt, de asemenea, potrivite pentru toate tipurile de drumuri, deoarece rotile din fata sunt pivotante, asigurand o conducere lina si fara efort.

Cu un carucior sport obstacolele pot fi ocolite foarte usor, iar confortul micutului tau este garantat datorita unui scaun confortabil si larg, iar securitatea sa este asigurata datorita diferitelor sisteme instalate.


Ca si caracteristici putem enumera:

      - spatar reglabil pentru un confort sporit al copilului

      - roti rezistente la uzura

      - cadrul metalic rezistent

      - suport pentru picioarele copilului

      - centura de prindere


Ca si celelalte tipuri de carucioare si acesta dispune de o serie de accesorii :

     - cos de cumparaturi pentru a transporta tot ceea ce este necesar pentru tine si micutul tau

     - capotina de protectie pentru a-ti proteja copilul de soare, vant

     - o aparatoare de ploaie

     - suport pentru pahar

     -aparatoare de insect, etc.


Cu toate acestea, nu toate carucioarele sport sunt destinate utilizarii de catre nou-nascuti, pentru ca in prima perioada a vietii lor acestia trebuie sa stea intinsi pe spate. Recomandarea noastra este sa fi atent/a atunci cand achizitionezi un carucior sport si sa citesti descrierea lui, in care trebuie sa fie precizate doua aspect importante :

  • Sa fie destinat copiilor cu varsta 0+ luni

  • Sa aiba posibilitatea de transformare a scaunului sport, in landou

Daca te-ai lamurit referitor la carucioarele sport, nu iti mai ramane decat sa achizitionezi unul, care sa corespunda nevoilor tale si ale familiei tale si care sa intruneasca toate caracteristicile de siguranta si confort. Tocmai de aceea magazinul nostru online, Dipoland.ro, iti sta la dispozitie cu o gama variata de carucioare sport.