Noukie’s a luat nastere in 1996, in Belgia, din dorinta de a le oferi celor mici, dar si parintilor, cele mai moi si remarcabile jucarii, cu par scurt si ochi brodati, pentru siguranta si igiena.

Incepand cu 1998 Noukie’s incepe sa creeze si sa produca haine copii si haine bebelusi, in aceeasi nota de confort si siguranta.

Povestea Noukie’s continua si in prezent, cu o prezenta in peste 32 de tari, cu o experienta indelungata in spate, cu produse de calitate, jucarii moi si colorate si haine calduroase si confortabile.

O semnatura caracteristica acestui brand o constituie colectiile de produse pentru bebelusi, cu acelasi design si colorit. O astfel de colectie este alcatuita din salopete bebelusi, decoratiuni camera bebelusului, jucarii copii si jucarii bebelusi, saci de dormit bebelusi, paturici bebe, vesela si tacamuri pentru masa, covorase de joaca.

Produsele pentru bebelusi ce se regasesc in colectii sunt realizate in culori calde, pastelate, dintr-un material marca inregistrata numit “veloudoux”, o combinatie intre bumbac si poliester, foarte moale si placut la atingere, hipoalergenic si antiiritativ, confectionate cu o atentie sporita la detalii.

Aceste colectii au aparut din dorinta parintilor de a accesoriza camera bebelusului lor cu produse care se asorteaza perfect din punct de vedere cromatic si care imbina utilul cu placutul.

Colectiile Noukie’s se gasesc acum si in Romania si pot fi achizitionate online din magazinul Dipoland.ro.