Despre noi

Suntem o companie romaneasca, infiintata in anul 2018, a carei motto este „Pentru un bebe sanatos trebuie sa iei decizii de cumparare sanatoase”.


De aceea Dipoland prezinta si totodata promoveaza produse bio, produse sanatoase, create special pentru cei mici, din ingrediente atent selectionate.

Toti colaboratorii Dipoland au fost selectati in urma unei munci intense de informare, pentru a alege ceea ce este mai bun pentru mamici, dar in special pentru cei mici si pentru a va putea oferi informatiile de care aveti nevoie in alegerea produselor potrivite pentru dumneavoastra. Am ales brand-uri renumite din Regatul Unit, Belgia, Olanda, Germania, Franta, Austria si nu numai, branduri care se remarca prin unicitate, imaginatie si inovatie , premiate la nivel international si de o calitate deosebita.

Suntem prima companie care aduce in Romania brandul Noukie’s, un brand belgian, cu o experienta indelungata si o prezenta in peste 32 de tari. 

Noukie's produce articole pentru copii din anul 1996 avand o gama larga de produse printre care se numara: imbracaminte si incaltaminte  pentru copii si bebelusi, decoratiuni pentru camera si mobilier, lenjerii de pat si paturi, jucarii si accesorii pentru bebelusi.

O particularitate a acestui brand o reprezinta colectiile pentru nou nascuti alcatuite din articole vestimentare, jucarii si decortiuni pentru camera.Colectiile Noukie's le puteti gasi aici.

 De asemenea, suntem importatori directi pentru brandurile Jojo Maman Bebe, Frugi si Anita.

Dipoland este despre mamici, dar in special despre copii, deoarece ei reprezinta tot ceea ce visam, tot ceea ce ne dorim, tot ceea ce e mai bun si mai frumos, tot ceea ce cuvintele fericire si iubire pot exprima si tot ceea ce conteaza cu adevarat in viata.

Ne propunem ca de fiecare data cand o mamica viziteaza magazinul nostru sa ii oferim mai mult decat cauta, prin solutiile si informatiile de pe blog-ul nostru.

Va asteptam cu drag pe www.dipoland.ro, unde suntem bucurosi sa va indrumam in alegerea produsului/cadoului potrivit!