Stim ca alegerea de haine pentru bebelusi a devenit o provocare deoarece acestea trebuie sa indeplineasca o multitudine de caracteristici inainte de a fi catalogate drept alegerea potrivita : sa arate bine, dar sa se deschida usor ; sa fie fine la atingere, dar mai ales confortabile ; sa nu fie prea mari, dar nici prea mici si asa mai departe.

Intotdeauna atunci cand alegem haine pentru bebelusi calitatea este esentiala; atunci cand vorbim despre calitatea acestora nu este loc de compromis.

Primul si cel mai important lucru pe care trebuie sa il stim referitor la pielea nou nascutilor este ca aceasta este mult mai subtire, mai delicata si mai putin rezistenta la bacteriile si substantele nocive din mediu, de aceea hainutele pentru nou nascuti din bumbac si bumbac organic sunt cea mai buna alegere, ele lasand pielea sa respire si absorbind transpiratia.

Alta regula pe care ar trebui sa o luam in considerare referitor la imbracamintea bebelusilor este : mai simplu e mai sigur. Nasturii, papionasele, funditele, cravatele, paietele sunt elemente periculoase, deoarece pot fi inghitite de cei mici, prezentand astfel risc de asfixiere. La fel de periculoase sunt si hainutele cu cordoane lungi, care se pot impletici in jurul manutelor sau a picioruselor celui mic.

Imbracamintea bebelusilor nu trebuie sa fie nici prea larga, dar nici prea stramta. Marimea nepotrivita poate sa incomodeze, confortul bebelusilor fiind un aspect foarte important de luat in calcul, de aceea lungimea si greutatea bebelusilor sunt indicatorii care se iau in considerare la alegerea hainutelor.

Imbracamintea bebelusilor trebuie sa fie intotdeauna usor de inchis si deschis. De departe alegerea potrivita consta in hainutele cu capse. Acest sistem de prindere te va ajuta sa economisesti timp, avand in vedere faptul ca schimbatul si imbracatul va fi o activitate foarte des intreprinsa mai ales in primul an de viata.

Comanda online haine pentru bebelusi de pe Dipoland.ro, un magazin care tine cont de regulile in alegerea hainelor pentru nou nascuti si bebelusi.