Articole Blog

Ce trebuie sa faci inainte sa ramai insarcinata
30 May / 2019

Ce trebuie sa faci inainte sa ramai insarcinata

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 217 Comentarii: 0

Un studiu publicat in anul 2014 a scos la iveala ca 50% dintre femeile aflate la varsta reproducerii nu au discutat despre tema sarcinii cu un medic, in vreme ce 30% dintre acestea nu au mers la ginecolog decat cel mult o singura data in ultimul an.

Torticolis la bebelusi
08 Mar / 2019

Torticolis la bebelusi

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 440 Comentarii: 0

Termenul de ‚torticolis’ provine din limba latina , insemnand ‚gat stramb, sucit’ si este o afectiune a gatului ce necesita o atentie deosebita a unei echipe interdisciplinare formate din medicul specialist, kinetoterapeut si ortezist.

SERVELE UMEDE
13 Dec / 2018

SERVELE UMEDE

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 148 Comentarii: 0

Inventate in anul 1958, servetelele umede se numara si astazi printre cele mai utile produse pe care le poti avea in geanta sau in casa.

LINIMENT VS CREMA DE SCUTEC
05 Nov / 2018

LINIMENT VS CREMA DE SCUTEC

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 226 Comentarii: 0

Inca din primele zile de viata a bebelusului pielea sa are nevoie de o ingrijire deosebita cea ce ne face sa ne gandim la cea mai rapida, sanatoasa si eficienta modalitate de curatare a celui mic.

 LISTĂ DE CUMPĂRĂTURI PENTRU NOU-NĂSCUT
04 Nov / 2018

LISTĂ DE CUMPĂRĂTURI PENTRU NOU-NĂSCUT

Scris de: Dipoland Publicat în: Hits: 258 Comentarii: 0

Din dorinta de a veni in ajutorul mamicilor, ne-am propus sa intocmim o lista cu lucruri folositoare si necesare bebelusului. Aceste lucruri de care vorbim nu doar ca usureaza munca mamicilor, dar sunt necesare pentru o crestere sanatoasa si armonioasa a micutului.