Salopetele pentru bebelusi sunt cel mai cautat articol vestimentar pentru primele luni de viata ale unui nou nascut.

Ceea ce este important de stiut este ca un bebelus, in primele luni de viata doarme intre 16 si 18 ore din 24, de aceea este foarte important ca acesta sa nu simta nici un disconfort, cauzat de accesoriile salopetelor, de nasturi, fermoar, s.a.

Alt aspect important de stiut este ca pielea bebelusilor este foarte fina si incomplet dezvolatata pana la varsta de 3 ani, de aceea trebuie sa acorzi o foarte mare atentie materialelor din care sunt confectionate hainutele lui. 9 din 10 mamici aleg sa cumpere salopete bebelusi confectionate din bumbac si bumbac organic.


Alt aspect important in alegerea salopetelor pentru bebelusul tau este marimea potrivita. In primul an de viata lungimea si greutatea reprezinta indicatorii dupa care mamicile se ghideaza la achizitionarea salopetelor, deoarece sunt bebelusi care depasesc standardele generale si nu se incadreaza intr-o anumita masura. Marimea nepotrivita reprezinta un disconfort pentru bebelus, indiferent ca vorbim despre salopete largi, care se aduna din cauza miscarilor sau salopete mici, care il strang pe bebelus si nu ii permit sa se miste in voie.


Salopetele bebelusilor trebuie sa fie usor de imbracat si schimbat, deoarece in primele luni de viata bebelusul va fi schimbat de mai multe ori pe zi, din cauza scutecului murdar, al balutelor, al regurgitatiilor sau al altor accidente, iar schimbatul si imbracatul nu trebuie sa reprezinte o corvoada pentru parinti.


Aceste salopete pentru bebelusi pot fi purtate atat in casa, cat si afara, pot fi purtate sub alte articole vestimentare sau individual.

Salopetele pentru bebelusi pot fi gasite intr-o multitudine de nuante calde si pastelate a culorilor genului respectiv si pot fi salopete haioase cu animale sau salopete fara imprimeuri, salopete cu botosei sau fara.

Salopetele pentru bebelusi sunt un articol vestimentar indispensabil in primele luni de viata, sunt comode, calduroase si indragite de parinti.

Magazinul nostru vine in intamplinarea parintilor cu o gama variata de salopete pentru bebelusi, confectionate din bumbac si bumbac organic, la preturi avantajoase.